Werkwijze

U wil afslanken, een gezonder lichaam, een mooiere huid of extra ondersteuning bij uw sportprestaties? Neem dan contact op met mij. Stap voor stap gaan we voor een gezonder leven.

Verkennend gesprek

Eerst en vooral belt  Fitcoach Ingrid  u op voor een verkennend gesprek, zodat u uw verwachtingen en doelen met haar kan delen.

Gratis lichaamsanalyse

Vervolgens leggen we een afspraak vast om 1 op 1 een gesprekje te voeren, waar u een vrijblijvende gratis lichaamsanalyse en bodyscan word aangeboden. Ook bekijken we uw persoonlijke situatie meer in detail tijdens een volgend uitgebreid gesprek.

Producten testen

Daarnaast krijgt u er de kans om enkele producten te testen. Om helemaal zeker van uw stuk te zijn, kunt u altijd een proefpakket Gratis meenemen. Dit is goed voor een proeftest voor 4 dagen ontbijt.

Bekijk hier het volledige gamma.


Op zoek naar een Herbalife-coach in de regio Wommelgem voor advies omtrent gewichtsbeheersing, huidverzorging en sportvoeding? Neem dan snel contact op met gezondheidscoach Ingrid . In de werkwijze leest u hoe Herbalife uw leven stap voor stap zal verbeteren en gezonder maken.


Copyright © all rights reserved.