Over Herbalife

De hoge-kwaliteit producten en programma's van Herbalife bieden:

Wetenschappelijk samengesteld voor uw succes

De innovatieve producten van Herbalife zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en voedingsdeskundigen met uw persoonlijke welzijnsdoelstellingen in gedachten. De formules zijn zo ontworpen dat welzijn uw hele leven lang binnen uw bereik ligt. Het vooruitzicht van de zakelijke mogelijkheid maakt ook uw financiƫle succes een goede beloning!

Vertrouw op de experts

Herbalife's Internationale Adviesraad voor Voeding is de drijvende kracht achter het succes van Herbalife. Dit team van gerespecteerde wetenschappers begeleidt de ontwikkeling van Herbalife producten door middel van onderzoeken en producttests, zodat de Herbalife kwaliteit ruimschoots voldoet aan de hoge eisen.

Ondersteuning waar u op kunt rekenen

Het team bestaat uit meer dan 2,300,000 onafhankelijke distributeurs die wereldwijd in meer dan 90 landen Herbalife producten verkopen (met een jaarlijkse omzet van $ 7.5 miljard), dus u bent verzekerd van de ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn. Als u klaar bent om uw leven te veranderen, dan helpen wij u graag met:

  • uw behoeften op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en uiterlijke verzorging
  • de zakelijke mogelijkheid

Met Herbalife, onze kwaliteitsproducten en de professionele ondersteuning wordt het gemakkelijk om u goed te voelen en alles uit het leven te halen.

Herbalife in de regio Wommelgem

Op zoek naar een Herbalife-coach in de regio Wommelgem voor advies omtrent gewichtsbeheersing, huidverzorging en sportvoeding? Neem dan snel contact op met Ingrid Milbou uit Wommelgem. In de werkwijze leest u hoe Herbalife uw leven stap voor stap zal verbeteren en gezonder maken.

Bekijk hier het volledige gamma dat verkrijgbaar is bij Herbalife Wommelgem.

Copyright © all rights reserved.