Ontbijt

Belang van ontbijten

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dat hoor je vaak, en dat is helemaal niet uit de lucht gegrepen. Het ontbijt dient namelijk om de nodige voedingsstoffen binnen te krijgen om de dag met veel energie te kunnen starten. Hoe actiever je levensstijl, hoe belangrijker een goed uitgebalanceerd ontbijt.

Een evenwichtig ontbijt

Een ontbijt mag dan wel door velen gezien worden als een energieboost om je dag op gang te trappen, dat wil niet zeggen dat het een vetrijke calorieënbom moet zijn. Je ontbijt is liefst evenwichtig opgebouwd, zodat je alle nodige voedingsstoffen in een juiste verhouding en in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt: vezels, vitaminen, vetten, suikers, ...

Doe de test!

Ingrid Milbou is specialist op het vlak van gezonde en evenwichtige voeding. De zorgvuldig samengestelde ontbijtpakketten bevatten alles wat je nodig hebt om de dag goed te starten en om een algemeen gezonde levensstijl te ondersteunen.

Benieuwd naar het gezond ontbijt van Herbalife ? Klik op volgende link, laat je gegevens achter en zo kan het vrijblijvend bezorgd worden! 

Zend naar [email protected] of 0472/90.27.27

Op zoek naar een Herbalife-coach in de regio Wommelgem voor advies omtrent ontbijten? Neem dan snel contact op met Ingrid Milbou uit Wommelgem. In de werkwijze leest u hoe Herbalife uw leven stap voor stap zal verbeteren en gezonder maken.

Naast ontbijten staat Herbalife-coach Ingrid Milbou uit Wommelgem u ook bij in sportvoeding, huidverzorging en gewichtsbeheersing.

Bekijk hier het volledige gamma dat verkrijgbaar is bij Herbalife Wommelgem.

KLIK HIER GRATIS ONTBIJT

Copyright © all rights reserved.