Mijn verhaal

Ten einde raad

Na jaren alles, maar dan ook echt alles, te hebben geprobeerd voor een kilootje minder en met het jojo-effect als gevolg, heb ik mij ten einde raad laten adviseren door een vriendin over gezonde en evenwichtige voeding.

Vlot kilo's verliezen

Stap voor stap heeft zij mij begeleid, wat echt super goed meeviel en waardoor de kilo's er vlotjes af gingen. En wat nog beter is, dit kon ik ook zo houden. Tot op dit moment weeg ik nog steeds 23 kilo minder en al meteen na een maand gebruik van Herbalife voelde ik mij veel energieker, fitter en levenslustiger. Kortom, ik bruis van de energie!

Kennis en ervaringen delen

Daarom wil ik dit samen met jullie delen. Het is namelijk een zeer eenvoudige manier om slanker en gezonder te leven. Bovendien is het zeker ook goed vol te houden.

Wil jij ook graag geholpen worden door iemand met jaren ervaring en het begeleiden en coachen van mensen naar hun gewenste doel ?                                               Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Een bezoekje levert jou of jullie heel wat GRATIS voordelen op: na de info, proeverij en een eventuele bodyscan krijg je een ontbijtpakket voor 4 ochtenden mee naar huis om zelf te voelen en te proeven. Is dat geen leuk idee? Vraag je pakket aan via sms "gratis ontbijt" naar 0472/90.27.27 

Copyright © all rights reserved.