Huidverzorging

Gezonde en mooie huid

Een gezonde huid is een mooie huid. Herbalife SKIN biedt een uitgebreid aanbod aan oplossingsgerichte producten voor huidverzorging: kleimasker, scrub, dagcrème, nachtcrème, moisturizer, oogcrème, ooggel, toner, cleanser, ...

Vitaminen en botanische extracten

De Herbalife-producten zijn verrijkt met maar liefst vijftien vitaminen en botanische extracten om uw huid te verbeteren. Zo combineren de huidverzorgingsproducten Vitamine B3, Vitamine C en Vitamine E met Aloë Vera en andere botanische ingrediënten. De producten zijn klinisch en dermatologisch getest. In het Herbalife gamma is tevens een sulfaatvrije lijn zonder parabenen beschikbaar.

Snelle resultaten voor een mooie huid

Met de huidverzorgingsproducten van Herbalife bekomt u snel resultaten voor een zachtere en gladdere huid en minder rimpels. Contacteer ons voor een mooie en gezonde huid in een handomdraai.

Op zoek naar een Herbalife-coach in de regio Wommelgem voor advies omtrent huidverzorging? Neem dan snel contact op met Ingrid Milbou . In de werkwijze leest u hoe Herbalife uw leven stap voor stap zal verbeteren en gezonder maken.

Naast huidverzorging staat Herbalife-coach Ingrid  u ook bij in gewichtsbeheersing en sportvoeding.

Bekijk hier het volledige gamma.

Copyright © all rights reserved.