Gewichtsbeheersing

Gedaan met het onhoudbare diëten

U heeft ze wellicht ook geprobeerd, net als ik : de vreselijke diëten waarvan u eigenlijk al op voorhand wist dat u ze niet kon volhouden. Telkens met twee mogelijke gevolgen:

  • geen gewichtsafname
  • wel een gewichtsafname, maar nadien de kilo's er dubbel en dik weer aan (jojo-effect)

Wat het gevolg ook was, in beide gevallen voelt u zich benadeeld. U heeft er immers veel moeite voor gedaan en het werkt gewoon niet.

Verantwoord afvallen met Herbalife

Vaak zijn methodes om af te vallen zo drastisch dat ze misschien op korte termijn wel werken, maar ze vormen ook een gevaar voor de gezondheid. Iedere persoon is immers anders en heeft een andere aanpak nodig. Fitcoach Ingrid voorziet een programma volledig op uw maat. Zo zorgen we samen voor een efficiënte en verantwoorde beheersing van uw gewicht.

Kettlebell is bijvoorbeeld een zeer beproefde techniek om vet te verbranden, spieren te versterken en een betere conditie te bekomen.

Blijvende begeleiding

Herbalife Wommelgem stelt een programma met diverse producten op, volledig op maat van uw situatie en uw lichaam. Maar u krijgt niet zomaar een pakket producten die u moet gebruiken. Uw Herbalife-consulent begeleidt u dagelijks in uw tocht naar een gezonder gewicht en een vitalere levensstijl.

Op zoek naar een Herbalife-coach in de regio Wommelgem voor advies omtrent gewichtsbeheersing? Neem dan snel contact op met Ingrid Milbou. In de werkwijze leest u hoe Herbalife uw leven stap voor stap zal verbeteren en gezonder maken.

Naast gewichtsbeheersing en gezond ontbijt staat Herbalife-coach Ingrid Milbou u ook bij in huidverzorging en sportvoeding.

Bekijk hier het volledige gamma dat verkrijgbaar is bij Fitcoach Ingrid.

Copyright © all rights reserved.